Ondertussen bestaat Honda Camino Community bijna 6 jaar !!!! Steun jij onze club ook ? En wil je daarbij ook genieten van de voordelen zoals een goedkope verzekering voor je oldtimertje ? Vul dan vandaag nog het FORMULIER in en sluit je aan bij de gezelligste bromfietsclub van het land !!!


BESTE BEZOEKER, MOMENTEEL IS HET FORUM NIET MEER IN ELK ONDERDEEL UP-TO-DATE. VAAK ONTBREKEN FOTO'S EN ZIJN SOMMIGE TOPICS PREVENTIEF VERWIJDERD EN WORDEN ZE KORTELINGS VERVANGEN DOOR EEN WAARDIGE VERVANGER. WE WERKEN HEEL HARD AAN EEN OVERZICHTELIJKE WEBSITE ALS WAARDIG ALTERNATIEF EN EEN OPWAARDERING VAN DIT FORUM. BEDANKT VOOR U BEGRIP EN GEDULD. VOOR UW DRINGENDE VRAGEN WAAROP U HIER GEEN ANTWOORD VINDT HELPEN WE U STEEDS GRAAG VERDER OP ONZE FACEBOOKGROEP KLIK HIER VOOR DE FACEBOOKGROUP

Honda Camino van A tot Z

 • Forum
  Onderwerpen
  Berichten
  Laatste bericht
 • Handleidingen en hoe doe ik datjes.
  Heb je een probleem met je Camino? Of heb je zelf wat tips? Lees hier de meeste handleidingen, of maak er zelf eentje en help zo anderen verder.
  108 Onderwerpen
  1032 Berichten
  Laatste bericht door Stan Aerts Bekijk laatste bericht
  04 okt 2019, 21:03
 • Projecten
  Heb je een schitterend idee, en zit je vol ambitie om een Camino naar eigen smaak te bouwen of er eentje te restaureren en in zijn oude glorie te herstellen, deel ze hier en laat ons mee genieten van je vooruitgang.
  248 Onderwerpen
  12611 Berichten
  Laatste bericht door Stan Aerts Bekijk laatste bericht
  11 jan 2020, 13:06
 • Kunnen jullie me helpen?
  Een beetje met de handen in het haar? Nog geen oplossing gevonden in de handleidingen? Stel hier even je vraag en we zullen je proberen te helpen.
  804 Onderwerpen
  7853 Berichten
  Laatste bericht door bengee77 Bekijk laatste bericht
  19 jan 2020, 15:12
 • Beeld bij het woord.
  Heb je leuke en vooral Camino gerelateerde foto's, maak hier je topic aan of deel ze in een reeds bestaand topic waar ze thuis horen. Laat ons allemaal meegenieten.
  292 Onderwerpen
  5176 Berichten
  Laatste bericht door Ludo Teska Bekijk laatste bericht
  18 jan 2020, 20:05
 • De Etalage
  Is je project volledig afgewerkt? Dan verdient het hier een plekje! Maak een topicje aan, maak een mooi fotoverslag met wat uitleg en vertel het ons als je daarmee klaar bent. Dan zetten we het achter slot en grendel zodat iedereen er van kan blijven genieten en er inspiratie kan uit putten.
  58 Onderwerpen
  58 Berichten
  Laatste bericht door Mister Q Bekijk laatste bericht
  05 jan 2017, 20:59
 • Handige/Nuttige linkjes
  Heb je ergens op het wereld wijde web een website gevonden met handige info?
  Of een leuke en correcte webshop? plaats de linkjes gerust hier.
  16 Onderwerpen
  93 Berichten
  Laatste bericht door survivor Bekijk laatste bericht
  07 jun 2017, 16:30

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast