Ondertussen bestaat Honda Camino Community bijna 6 jaar !!!! Steun jij onze club ook ? En wil je daarbij ook genieten van de voordelen zoals een goedkope verzekering voor je oldtimertje ? Vul dan vandaag nog het FORMULIER in en sluit je aan bij de gezelligste bromfietsclub van het land !!!


BESTE BEZOEKER, MOMENTEEL IS HET FORUM NIET MEER IN ELK ONDERDEEL UP-TO-DATE. VAAK ONTBREKEN FOTO'S EN ZIJN SOMMIGE TOPICS PREVENTIEF VERWIJDERD EN WORDEN ZE KORTELINGS VERVANGEN DOOR EEN WAARDIGE VERVANGER. WE WERKEN HEEL HARD AAN EEN OVERZICHTELIJKE WEBSITE ALS WAARDIG ALTERNATIEF EN EEN OPWAARDERING VAN DIT FORUM. BEDANKT VOOR U BEGRIP EN GEDULD. VOOR UW DRINGENDE VRAGEN WAAROP U HIER GEEN ANTWOORD VINDT HELPEN WE U STEEDS GRAAG VERDER OP ONZE FACEBOOKGROEP KLIK HIER VOOR DE FACEBOOKGROUP

Te koop

Ga hier op zoek naar een nieuwe eigenaar voor je Camino of verkoop je Camino onderdelen, LET OP, hou je wel aan de voorgeschreven REGELS aub. Dat maakt de beste vrienden.
 • Forum
  Onderwerpen
  Berichten
  Laatste bericht
 • BLIJVENDE ITEMS TE KOOP
  Heb je Camino onderdelen al dan niet replica, die je uit voorraad of op bestelling kan aanbieden? Geef ze hier een plekje zodat ze makkelijker gevonden worden door potentiële kopers.
  3 Onderwerpen
  114 Berichten
  Laatste bericht door Ludo Teska Bekijk laatste bericht
  18 jan 2020, 08:50
Je hebt niet de juiste permissies om onderwerpen in dit forum te zien of te lezen.

Aanmelden  •  Registreer

 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast