Ondertussen bestaat Honda Camino Community bijna 6 jaar !!!! Steun jij onze club ook ? En wil je daarbij ook genieten van de voordelen zoals een goedkope verzekering voor je oldtimertje ? Vul dan vandaag nog het FORMULIER in en sluit je aan bij de gezelligste bromfietsclub van het land !!!


BESTE BEZOEKER, MOMENTEEL IS HET FORUM NIET MEER IN ELK ONDERDEEL UP-TO-DATE. VAAK ONTBREKEN FOTO'S EN ZIJN SOMMIGE TOPICS PREVENTIEF VERWIJDERD EN WORDEN ZE KORTELINGS VERVANGEN DOOR EEN WAARDIGE VERVANGER. WE WERKEN HEEL HARD AAN EEN OVERZICHTELIJKE WEBSITE ALS WAARDIG ALTERNATIEF EN EEN OPWAARDERING VAN DIT FORUM. BEDANKT VOOR U BEGRIP EN GEDULD. VOOR UW DRINGENDE VRAGEN WAAROP U HIER GEEN ANTWOORD VINDT HELPEN WE U STEEDS GRAAG VERDER OP ONZE FACEBOOKGROEP KLIK HIER VOOR DE FACEBOOKGROUP

Forum tijdelijk offline

Actuele gebeurtenissen, aankondigingen en mededelingen van de beheerders.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ives Van der Cammen
Beheerder
Berichten: 5056
Lid geworden op: 04 jun 2014, 12:42
Locatie: Sint Antonius - Zoersel (sinteunes)
Leeftijd: 43
Contacteer:

Forum tijdelijk offline

Bericht door Ives Van der Cammen » 29 jan 2016, 12:24

Beste vrienden,

Ik had het al eens laten vallen dat we begin dit jaar zouden overstappen op een nieuwe versie van de software waarop dit forum draait. Aangezien mijn ervaring in de wondere wereld van computers niet al te groot is heb ik me daarvoor tot voor kort steeds laten bijstaan door experten ter zake. Maar omdat ik niet graag afhankelijk ben heb ik een paar weken geleden besloten een testforum te installeren (achter de schermen) en daar heb ik nu al zoveel zitten oefenen. Dat ik denk en vooral hoop dat ik de update naar de nieuwe versie wel zelf zal kunnen. Daarom zal het forum omstreeks 22.00u vanavond voor onbepaalde duur offline gaan. Ik hoop zo snel mogelijk terug online te kunnen gaan. Hopelijk lukt het me voor zaterdag morgen.

De nieuwe software betekent behalve een wat ander uitzicht ook enkel nieuwe functies en mogelijkheden. Ik zal van zodra het forum terug online is een topic aanmaken waarin ik dieper in ga op de veranderingen en waar ik graag jullie feedback krijg.

Groetjes

IvesGebruikersavatar
Danny van Paesschen
Full Club Member
Full Club Member
Berichten: 4041
Lid geworden op: 25 jun 2014, 22:46
Locatie: Ranst
Leeftijd: 49

Re: Forum tijdelijk offline

Bericht door Danny van Paesschen » 29 jan 2016, 14:26

Dat zal allemaal wel op zen pootjes terecht komen zeker
Ives


Camino is een verslaving
I am a carbage runner

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast