Ondertussen bestaat Honda Camino Community bijna 6 jaar !!!! Steun jij onze club ook ? En wil je daarbij ook genieten van de voordelen zoals een goedkope verzekering voor je oldtimertje ? Vul dan vandaag nog het FORMULIER in en sluit je aan bij de gezelligste bromfietsclub van het land !!!


BESTE BEZOEKER, MOMENTEEL IS HET FORUM NIET MEER IN ELK ONDERDEEL UP-TO-DATE. VAAK ONTBREKEN FOTO'S EN ZIJN SOMMIGE TOPICS PREVENTIEF VERWIJDERD EN WORDEN ZE KORTELINGS VERVANGEN DOOR EEN WAARDIGE VERVANGER. WE WERKEN HEEL HARD AAN EEN OVERZICHTELIJKE WEBSITE ALS WAARDIG ALTERNATIEF EN EEN OPWAARDERING VAN DIT FORUM. BEDANKT VOOR U BEGRIP EN GEDULD. VOOR UW DRINGENDE VRAGEN WAAROP U HIER GEEN ANTWOORD VINDT HELPEN WE U STEEDS GRAAG VERDER OP ONZE FACEBOOKGROEP KLIK HIER VOOR DE FACEBOOKGROUP

forumregels

Voor je gaat posten lees even de forumregeltjes na aub.
Gesloten
Gebruikersavatar
Ives Van der Cammen
Beheerder
Berichten: 5056
Lid geworden op: 04 jun 2014, 12:42
Locatie: Sint Antonius - Zoersel (sinteunes)
Leeftijd: 43
Contacteer:

forumregels

Bericht door Ives Van der Cammen » 10 jun 2014, 23:46

1. Spam is absoluut uit den boze en tegen spammers wordt ook sterk en beslist opgetreden met een IP ban. Dus dit forum is géén gratis reclamebord voor uw eigen commerciële doel.
2. Agressieve of racistische taal wordt niet getolereerd. We treden daartegen op in overeenstemming met de ernst van de uitspraken.
3. Blijf zoveel mogelijk on-topic, een off topic uitschuiver kan perfect, maar hou het binnen de perken. Bij eventuele zware off-topic berichten kan je steeds een moderator vragen om uw topic op te kuisen door overbodige berichten te verwijderen.
4. In de verkoopstopics gelden de verkoopsregels, deze vind je in het desbetreffende gedeelte.
5. Geen berichten citeren die net boven uw post staan aub. Dit maakt de post minder overzichtelijk, is zwaarder voor de server en is ook totaal overbodig.
En probeer te vermijden om foto's te citeren, voor dezelfde reden, tenzij die ene specifieke foto waar uw reactie op slaat. Doe dus eventuele andere foto's in uw citaat weg.

In de toekomst zal dit aangevuld worden naar gelang de nood zich dient.

Het MOD team.Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast