Het is weer Tijd het nieuwe seizoen staat KNAL voor de deur.

Ons Forum is uiteraard gratis, maar wil je graag mee profiteren van onze interessante Club voordelen, sluit je vandaag nog aan en steun onze Club.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ives Van der Cammen
Beheerder
Berichten: 5056
Lid geworden op: 04 jun 2014, 12:42
Locatie: Sint Antonius - Zoersel (sinteunes)
Leeftijd: 44
Contacteer:

Het is weer Tijd het nieuwe seizoen staat KNAL voor de deur.

Bericht door Ives Van der Cammen »

Beste leden en Sympathisanten,

Het is weer tijd, het volgende seizoen staat KNAL voor de deur !!! En we trappen dat seizoen af op zaterdag 17 februari aanstaande met de H.C.C.'s Krokusrit te Zoersel. ☝️

En daarom werden er vandaag exact 355 mailtjes verstuurd. 🤓

297 daarvan werden verstuurd aan onze Full Club Members die reeds Full Member waren sinds het begin van vorig seizoen, of ingestapt zijn tussen 1 maart 2017 en 31 oktober 2017.
Met de vraag of we ook voor seizoen 2018 kunnen blijven rekenen op hun steun aan onze club.

58 ervan, werden verstuurd aan leden die Full Member geworden zijn sinds 1 november 2017 tot op heden.

En dit om hun lidmaatschap te bevestigen, omdat er het afgelopen seizoen zowel bij HCC als bij het BFOV er wat misgelopen is met het koppelen van databases. Met als gevolg dat sommige leden een beetje in het ongewisse zijn gebleven en geen lidkaart of bevestigingsmail hadden ontvangen. Bij deze is die onzekerheid uitgeklaard.

BELANGRIJK !!! ALLE door ons verstuurde mails zijn volgens zover wij kunnen zien aangekomen. Dus als je niets in je gewone mailbox hebt zitten, kijk dan zeker eens in je map ongewenste mail of Spam. Het durft al eens gebeuren dat de mails daar belanden. Mocht je toch geen mail vinden, laat het ons dan AUB zo snel mogelijk weten, dan proberen we dat alsnog te regelen.

Een klein rekensommetje leert ons dat onze club op dit eigenste moment 355 Full Club Members telt.

We zijn benieuwd hoeveel mensen Honda Camino Community gaan blijven steunen als Full member in 2018 en zo mee helpen verder timmeren aan een club die we 4 jaar geleden beginnen bouwen zijn uit iets wat op sterven na dood was !!! Stilaan begint Honda Camino Community een begrip te worden in het oldtimer wereldje. Naar verluid en horen zeggen van het BFOV, één van de jongste clubs die sinds haar aansluiting en erkenning als officiële oldtimer bromfiets club in maart 2015. De grootste groei gerealiseerd heeft.
Uiteraard had dat niet gekund zonder jullie steun !!!
En daar mogen we met zen allen trots op zijn vinden wij !!

We weten dat er ook nog een aantal sympathisanten klaar staan om Full member te worden. En momenteel zijn we dan ook bezig met het aanmaken van een nieuw formulier dat online kan ingevuld en verstuurd worden om Uw Full Member ship op en vrij eenvoudige manier te regelen. Geef ons nog enkele dagen geduld wat dat betreft.

U hoort ons nu heel de tijd spreken over de Full Members, Maar begrijp ons niet verkeerd. Ook als Sympathisant ben je van Harte welkom in onze club. Maar de eerlijkheid gebied ons toch te zeggen dat Full club Member toch wel enkele mooie voordelen bied. En misschien wel het overwegen waard is.

Enkele voordelen :

Een zeer goedkope en degelijke "Classic Insurance" verzekering, een oldtimerverzekering die haar gelijken niet kent. Je kan haast alles met je brommer of andere oldtimer doen 24/24 en 7/7 ongeacht hoeveel kilometer je wil rijden waar en wanneer je wil. Behalve Woon/Werk/Schoolverkeer.
je verzekerd je eerste brommer al vanaf 67,00€ per jaar/seizoen. En elke volgende slechts aan 12,00€. Voor dat bedrag hoef je niet te twijfelen om je schatjes in het verkeer te zetten.

Bovendien, bieden wij al onze Full Members de gratis service om al hun verzekeringspolissen en plaataanvragen bij Marsh. Voor hen in orde te brengen en op te straten. Dus geen kopzorgen maar genieten is wat we willen dat jullie doen !!

Nieuw dit seizoen is dat vanaf 1 maart 2018, je H.C.C. Full Member Kaart ook geld waard wordt. Ze levert namelijke een korting op van 5% op het besteedde bedrag in de winkel van onze huisvriend en leverancier Bromfietsen Kurt. En als je spaarkaart vol is en je voor 1 000€ gekocht hebt, geniet je nog eens 5% extra korting op je volgende aankoop.
Zeg nu zelf, dat zijn los van de andere voordelen toch twee mooie troeven.

Regelmatig organiseren we ook groepsaankopen voor dingen zoals bijvoorbeeld Olie, en onderhoudsproducten, waarmee je toch ook weer een paar centen kan uitsparen.

Kortom, een paar dingen om over na te denken 🧐☝️
Kortelings zullen we hierover ook nog duidelijker communiceren zodat mensen die het overwegen weten, wat ze echt kunnen verwachten.

Tot Slot, de laatste tijd was er aardig wat turbulentie in de groep/club, aangewakkerd door mensen die hun Ego zo groot is dat het helaas niet tussen hun beide oren past. En waarvoor vriendschap en respect voor elkaar een andere betekenis blijkt te hebben dan voor de modale liefhebber.

Laten we daar dit seizoen geen aandacht meer aan besteden, en laat ons als echte liefhebbers samen aan één koord trekken. En het "zielige ego trippende soort verbannen uit ons midden" vele vrienden maken, en massa's plezier beleven.

Kortom, Wij zijn er klaar voor jullie ook ?

HCC People You Rock 👊 ✊✌️❤️

#HCCRULEZ and #FUCKTHEHATERS.

Ciao en tot heel binnenkort.

Het HCC Team,

Gebruikersavatar
Danny van Paesschen
Full Club Member
Full Club Member
Berichten: 4041
Lid geworden op: 25 jun 2014, 22:46
Locatie: Ranst
Leeftijd: 49

Re: Het is weer Tijd het nieuwe seizoen staat KNAL voor de deur.

Bericht door Danny van Paesschen »

: Thumbup :
Camino is een verslaving
I am a carbage runner

Gebruikersavatar
Christoph Heylen
Full Club Member
Full Club Member
Berichten: 1021
Lid geworden op: 20 jun 2015, 10:34
Locatie: Zichem
Leeftijd: 36

Re: Het is weer Tijd het nieuwe seizoen staat KNAL voor de deur.

Bericht door Christoph Heylen »

: Captain : : Thumbup :
2-stroke forever

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten