Ondertussen bestaat Honda Camino Community 4 jaar !!!! Steun jij onze club ook ? En wil je daarbij ook genieten van de voordelen zoals een goedkope verzekering voor je oldtimertje ? Vul dan vandaag nog het FORMULIER in en sluit je aan bij de gezelligste bromfietsclub van het land !!!


BESTE BEZOEKER, MOMENTEEL IS HET FORUM NIET MEER IN ELK ONDERDEEL UP-TO-DATE. VAAK ONTBREKEN FOTO'S EN ZIJN SOMMIGE TOPICS PREVENTIEF VERWIJDERD EN WORDEN ZE KORTELINGS VERVANGEN DOOR EEN WAARDIGE VERVANGER. WE WERKEN HEEL HARD AAN EEN OVERZICHTELIJKE WEBSITE ALS WAARDIG ALTERNATIEF EN EEN OPWAARDERING VAN DIT FORUM. BEDANKT VOOR U BEGRIP EN GEDULD. VOOR UW DRINGENDE VRAGEN WAAROP U HIER GEEN ANTWOORD VINDT HELPEN WE U STEEDS GRAAG VERDER OP ONZE FACEBOOKGROEP KLIK HIER VOOR DE FACEBOOKGROUP

Nieuw hier

Heb je dit forum net ontdekt? Of heeft er iemand je de weg er naartoe gewezen?
Alvast van harte welkom, stel je even voor dan staat je alvast een warm onthaal te wachten. OPGELET: je zal pas toegang krijgen tot alle forum onderdelen nadat U voorstelling is goedgekeurd door een moderator/beheerder

Plaats reactie
Diederikvermet
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mei 2019, 11:02

Nieuw hier

Bericht door Diederikvermet » 09 mei 2019, 21:08

Bij deze stel ik me even voor :) kleene leepn, afkomstig uit brugge en al een jaar of 15 bezig met caminos en andere brommers / scooters... laatste jaren enkel aan vw golfjes bezig geweest en nu dus terug caminos ! Momenteel bezig met 2 projectjes, een originele mosterd DX en een funny project ;)

Mvg, LeepnGebruikersavatar
Stan Aerts
Moderator/Full Club Member
Moderator/Full Club Member
Berichten: 6948
Lid geworden op: 05 jun 2014, 01:28
Leeftijd: 37
Contacteer:

Re: Nieuw hier

Bericht door Stan Aerts » 09 mei 2019, 21:59

Van harte welkom op het forum. Sommige foto zijn niet meer zichtbaar op het forum. Dit komt doordat Photobucket een betalende service geworden is terwijl die vroeger gratis was. Dit is natuurlijk onbegonnen werk met zo veel leden en Photobucket accounts.
Je kan een plugin installeren in je browser en dan zijn de meeste foto's terug zichtbaar. Behalve van de personen die hun pb account gewist hebben.

Ja er zijn wat gaten in het forum maar dat maakt het hier niet minder gezellig.

Alvast veel plezier, je hebt nu toegang tot alle forumonderdelen.Gebruikersavatar
Danny van Paesschen
Full Club Member
Full Club Member
Berichten: 4041
Lid geworden op: 25 jun 2014, 22:46
Locatie: Ranst
Leeftijd: 48

Re: Nieuw hier

Bericht door Danny van Paesschen » 09 mei 2019, 22:15

Welkom : Thumbup :


Camino is een verslaving
I am a carbage runner

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten