Nieuw lid

Heb je dit forum net ontdekt? Of heeft er iemand je de weg er naartoe gewezen?
Alvast van harte welkom, stel je even voor dan staat je alvast een warm onthaal te wachten. OPGELET: je zal pas toegang krijgen tot alle forum onderdelen nadat U voorstelling is goedgekeurd door een moderator/beheerder

Plaats reactie
ChristianDemeulemeester
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 jul 2019, 17:06

Nieuw lid

Bericht door ChristianDemeulemeester »

Hallo iedereen,
Dit is de eerste keer dat ik lid ben van een forum en heb meteen HCC er uitgekozen.
Even me voorstellen. Ik ben Christian, een technische leerkracht van 50 jaar uit Oudenaarde. Toen ik 16 jaar was had ik een tweedehands Honda Camino gekocht. Heerlijk om ermee rond te rijden. Later heeft mijn vader er nog mee gereden. Helaas is die nu niet meer onder ons en is de Camino op het containerpark beland. Hoe dit is kunnen gebeuren snap ik nog steeds niet.
Nu mijn 2 kinderen wat groter zijn heb ik me een 3 jaar terug een Mazda MX5 uit 1989 gekocht om in de zomer ermee rond te rijden. Heerlijk wagentje voor 2. Maar de liefde voor de Camino bleef en wou meer samen dingen doen met gans het gezin. Vorig jaar dan maar eentje gekocht, een klasse A zodat de kinderen er ook konden mee rijden. Van 1 kwamen er 2, van 2... Uiteindelijk heb ik er eentje voor elk gezinslid, 2 x klasse A en 2 x klasse B, allemaal ingeschreven als oldtimer. Alsof dit niet genoeg was heb ik ook nog een DAX van 1988. Een Amigo en een Monkey hebben ook in mijn gestaan maar niets gaat boven de Camino.
Omdat ik er graaag aan sleutel maar er bitter weinig verstand van heb denk ik, weet ik zeker, dat ik hier de juiste info zal vinden om aan het sleutelen nog meer plezier te beleven.
Alvast hartelijk dank.
Christian

Gebruikersavatar
Danny van Paesschen
Full Club Member
Full Club Member
Berichten: 4041
Lid geworden op: 25 jun 2014, 22:46
Locatie: Ranst
Leeftijd: 49

Re: Nieuw lid

Bericht door Danny van Paesschen »

Welkom : Thumbup :
Camino is een verslaving
I am a carbage runner

Gebruikersavatar
Stan Aerts
Moderator/Full Club Member
Moderator/Full Club Member
Berichten: 7013
Lid geworden op: 05 jun 2014, 01:28
Leeftijd: 38
Contacteer:

Re: Nieuw lid

Bericht door Stan Aerts »

Super leuke voorstelling. Daar kunnen er hier veel iets van leren.

Fijn die Mazda! Zelf heb ik 9 en half jaar gereden met een Mazda 323 1600 16v sedan uit 1994. Van 59000 km tot 304000 km met enkel wat onderhoud en geen enkel groot probleem. Nog altijd spijt dat ik die heb weggedaan voor een Ford, die dan niet lang gebleven is. Niks beter als een Japanner.

Van harte welkom op het forum van HCC. Je hebt nu toegang tot alle forumonderdelen.
Sommige foto's zijn niet meer zichtbaar omdat Photobucket wat vroeger gratis was nu een betalende service geworden is. Maar daar doen we niet aan mee omdat dit voor alle verschillende accounts onbegonnen werk is.

Je kan het bijlage systeem van het forum gebruiken om foto's up te laden, zo gaat er niets meer verloren.

Alvast veel plezier hierzo.

Er is ook een facebook groep Honda Camino Community (Official BFOV club), want er zijn ondertussen ook al wat namaak groepjes, zonder dat tussen haakjes gedeelte.
Daar gebeurt wat meer tegenover hier op het forum.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 0 gasten